У цій статті ви дізнаєтесь, як точно описати смак сиру англійською мовою.

Fresh Cheeses - Свіжі сири Soft Cheeses - М'які сири Semi-Soft Cheeses - Напівм'які сири Semi-Firm Cheeses - Напівтверді сири Hard Cheeses - Тверді сири Blue-Veined Cheeses - Сині сири

Creamy - Вершкові (Маскарпоне) Elastic - Тягнеться (Моцарелла) Brittle - Кришиться (Фета) Dry - Сухий (Пармезан) Grainy - Зернистий (Грювер) Lumpy - Кімкуватий (Сир) Velvety - Бархатистий (Брі)

Mild - М'який Milky - Молочний Tangy - Трохи гострий Salty - Солоний Pungent - Гострий Intense - З сильно вираженим смаком Light - Легкий Buttery - Маслянистий Earthy - З земляним смаком Piquant - Пікантний Grassy - З присмаком трави Nutty - З присмаком оре

Більше англійської лексики для опису смаку та текстури їжі ви знайдете у цій статті.

Немає коментарів

Авторизуйтесь, щоб додати коментар