У цій статті ви відкриєте собі традиційні американські страви, які стали символами унікального штату Монтана.

Bison Burger
Охоплюючи багату історію розведення худоби Монтани, бургер із бізона — це must-try страва. Зроблений з нежирного та ароматного м'яса бізону, котлету часто доводять до досконалості на грилі та подають на свіжоспеченій булочці. У бургер також додають сир місцевого виробництва, смажену цибулю та гострі соуси.

Huckleberry Pie
Huckleberry називають чорницю родом із Монтани. Чорничний пиріг – це традиційний десерт, який став символом дикої природи штату. Соковита чорниця запікається в листковому тесті і подається з кулькою ванільного морозива або ложкою збитих вершків.

Fry Bread
Громади корінних американців Монтани мають багаті кулінарні традиції, а смажений хліб вважається основним продуктом харчування, який і став символом їхньої спадщини. Хлібне тісто обсмажують у фритюрі до тих пір, поки воно не стане золотистим, і в результаті виходить хрумка скоринка і м'яка серцевина. Смажений хліб можна їсти просто так, посипавши цукровою пудрою, або використовувати як основу для пікантних начинок, таких як яловичий фарш, боби та сир.

Rocky Mountain Oysters
Всупереч своїй назві, устриці Скелястих гір (Rocky Mountain Oysters) - це не морепродукти, а смажені у фритюрі насінники бика. Хрумкі та ароматні "устриці", що подаються з пікантним соусом, вважаються справжнім делікатесом Монтани.

Montana Beef Steak
Великі пасовища Монтани забезпечують ідеальні умови для випасання худоби, що робить яловичину одним із найкращих продуктів місцевого виробництва. Яловичий стейк готують на грилі з додаванням невеликої кількості пряних спецій, які також популярні саме в Монтані.

Ознайомтеся із традиційною американською кухнею штату Джорджія, страви якої представлені у цій статті.

Немає коментарів

Авторизуйтесь, щоб додати коментар