У статті ви дізнаєтесь про цікаві страви англійської кухні.

Leicestershire pork pie (Лестерширський пиріг зі свининою)


Це страва зі свинячим холодцем, запеченим у тісті. Його їдять як закуску у холодному вигляді. Завдяки желейній складовій пиріг довго не черствіє, а м'ясна частина робить його дуже ситним.

Scotch eggs (Яйця по-шотландськи)


Це варені яйця, обліплені фаршем та панірувальними сухарями. Після обсмажування виходить готове яйце в хрусткій скоринці з м'ясною начинкою. Іноді замість фаршу кладуть кров'яну ковбасу, а яйце маринується у рибному соусі.

М'ясний пудинг із нирками


Страва складається з тіста на кістковому бульйоні, ниркового сала, яловичини та цибулі. Подається з пюре та овочами. Слово "пудинг" у назві не означає десерт - страва дуже ситна і замінює повноцінний прийом їжі.

Сосиска в тесті англійською


Це свинячі сосиски, запечені у рідкому тесті. Подається з овочами та цибульним соусом. Готується дуже швидко та просто, тому британці його люблять.

Корніш пасти


Популярний ситний перекус - пиріг округлої форми з м'ясною або овочевою начинкою. Страва родом із Корнуолла на південному заході Англії.

Щоб вивчати англійську далі, переходьте на цю статтю з лексикою про приготування торта.

Немає коментарів

Авторизуйтесь, щоб додати коментар