У цій статті ви дізнаєтеся про історію появи яблучного пирога в американській кухні, а також познайомитеся з його класичним рецептом.

Перші колоністи з Європи привнесли із собою традицію приготування пирогів із яблуками. Ці фрукти завжди є в наявності і не вимагають особливих умов зберігання, що робить їх ідеальним інгредієнтом для солодкої випічки.

З часом з'явилося багато різноманітних рецептів яблучного пирога. Кожен регіон США славиться особливими рецептами пирога завдяки доданню секретних інгредієнтів. Наприклад, у південних штатах готують карамельний пиріг, а до яблучного пирога до Нью-Інгланда прийнято додавати корицю.

Яблучний пиріг став символом домашнього затишку та тепла. Час приготування цього десерту часто асоціюється із сімейними святами.

Сьогодні яблучний пиріг залишається одним із найпопулярніших десертів в Америці. Його можна знайти в багатьох ресторанах та кафе. Він навіть став частиною англійської ідіоми "as American as apple pie", що означає "бути частиною американської культури або способу життя".

Класичний рецепт американського яблучного пирога


Інгредієнти:

6-7 великих яблук, очищених та нарізаних
1 склянка цукру
1 ч. ложка кориці
1/2 ч. ложки меленої гвоздики
1/4 ч. ложки меленого мускатного горіха
сік 1/2 лимона
2 ст. ложки борошна
1 пачка листкового тіста
2 ст. ложки вершкового масла
1 яйце

Приготування:

У великій мисці змішайте нарізані яблука, цукор, корицю, гвоздику, горіх мускатний, лимонний сік і борошно.
Розгорніть один шар листкового тіста у форму для пирога. Викладіть начинку з яблуками нагору.
Розгорніть другий шар тіста і накрийте їм начинку. З'єднайте краї двох шарів тіста і змастіть збитим яйцем.
Виріжте кілька невеликих отворів у верхньому шарі тіста для виходу пари під час приготування.
Випікайте в попередньо розігрітій до 180 ° C духовці протягом 45-50 хвилин, поки пиріг не придбає золотисту кірку і начинка не буде м'якою.

Переходьте на цю статтю, щоб дізнатися про історію появи хот-догу в американській кухні.

Немає коментарів

Авторизуйтесь, щоб додати коментар