У статті ви дізнаєтеся про найцікавіші та найпопулярніші десерти британської кухні.

Скони
Це маленькі булочки з пшеничного борошна - або без будь-яких смаків, або з фруктовими, шоколадними або ягідними добавками. Подають їх із вершками чи сметаною.

Хрестові булочки
Традиційний хліб, прикрашений смужками у вигляді хреста, який зазвичай подають у пристрасну п'ятницю. Їх готують із здобного дріжджового тіста.

Сіллабаб
Редкіший англійський десерт, при приготуванні якого в густі вершки додають спирт. Отриману суміш збивають і підсолоджують, доки не утворюється єдина густа маса. Іноді до десерту додають сидр, іноді – портвейн, який надає силлабабу пурпурового кольору.

Пиріг з патокою
Такий пиріг готують із пісочного тіста, панірувальних сухарів та солодкого сиропу. Його їдять і теплим і холодним, а подають до страви морозиво або збиті вершки.

Щоб вивчати англійську далі, переходьте на цю статтю з цікавими фактами про британську кухню.

Немає коментарів

Авторизуйтесь, щоб додати коментар