У цій статті ви знайдете добірку популярних літніх напоїв з рецептами англійською, а також познайомитеся з цікавими фактами про їхнє походження.

Classic Lemonade
Ingredients:
1 cup freshly squeezed lemon juice
1/2 cup sugar
4 cups cold water
Lemon slices and mint leaves
Ice cubes

Instructions:
У кучері, комбінації freshly squeezed цибуля і сир.
Stir until the sugar dissolves.
Add cold water and mix well.
Fill glasses with ice cubes and pour lemonade over the ice.
Garnish with lemon slices and mint leaves.

Interesting fact! Вважається, що аналог лимонаду з'явився в Стародавньому Єгипті близько 1500 до н.е. Єгиптяни змішували воду та лимонний сік з медом, щоб приготувати освіжаючий напій.

Iced Tea
Ingredients:
4 cups water
4 black tea bags
1/4 cup honey or sugar (optional)
Lemon slices and fresh mint
Ice cubes

Instructions:
In a saucepan, bring water to a boil.
Remove from heat and add the tea bags.
Steep the tea for about 5 minutes until it reaches the desired strength.
Якщо поцуплені, помітно цукерки з гроном або сиром, коли це still warm.
Let the tea cool down to room temperature and then refrigerate until chilled.
Fill glasses with ice cubes, pour the ice tea, and garnish with lemon slices and fresh mint.

Interesting fact! На ярмарку Річард Блечинден усіма способами намагався залучити відвідувачів скуштувати чай, зібраний на його плантації. Проте через спеку майже ніхто не хотів пити гарячі напої. Тоді він придумав подавати чай із льодом, що й стало прабатьком сучасного літнього напою.

Mango Lassi
Ingredients:
1 ripe mango, peeled and diced
1 cup plain yogurt
1/2 cup milk
2 tablespoons honey or sugar (optional)
Ground cardamom
Ice cubes

Instructions:
В blender, комбінований дрібний mango, plain jogurt, milk, and honey or sugar (if using).
Blend until smooth and creamy.
Добавити кілька ice cubes and blend again until well combined.
Pour mango lassi в glasses і garnish with sprinkle of ground cardamom.

Interesting fact! Слово "lassi" походить від пенджабського слова "lacch", що означає "змішувати". Спочатку ласі готувався виключно з йогурту та води з додаванням невеликої кількості цукру. Пізніше до нього почали додавати фруктове пюре, що подарувало цьому індійському напою популярність у всьому світі.

Переходьте на цю статтю, щоб познайомитися з рецептами найпопулярніших страв російської кухні англійською мовою.

Немає коментарів

Авторизуйтесь, щоб додати коментар